Δευτέρα 26 Αυγ 2019
Personal Training για το γάμο σας!
Ευρετήριο Άρθρου
Personal Training για το γάμο σας!
Σύντομο Βιογραφικό
Όλες οι Σελίδες

Είναι γεγονός πως η τελετή του γάμου πέρα από ένα μυστήριο, είναι και μια παράσταση (show) που δίνει το ζευγάρι, μπροστά σε ένα αρκετά μεγάλο κοινό και για τους περισσότερους αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά!

Λογικό είναι λοιπόν να υπάρχει και το ανάλογο stress. Όταν όμως ξέρουμε ότι θα ανταπεξέλθουμε με ευκολία στις απαιτήσεις αυτής της παράστασης, το άγχος αυτό μειώνεται σημαντικά κι έτσι μπορούμε να απολαύσουμε τον ρόλο μας!

Όταν έχουμε διαλέξει λοιπόν την χορογραφία, το τραγούδι, τα έχουμε δουλέψει, τότε μένει να έχουμε χάσει και τα περιττά κιλά που πάντα θέλαμε να ξεφορτωθούμε αλλά δεν προλαβαίναμε ή αυτά που πήραμε τις τελευταίες βδομάδες πριν τον γάμο γιατί χαλάσαμε λόγω τρεξίματος τόσο την διατροφή μας όσο και το πρόγραμμα γυμναστικής.

Εδώ λοιπόν έρχεται ο δικός μου ο ρόλος να σας προετοιμάσω ώστε και το νυφικό των ονείρων σας να είναι αυτό που θέλετε χωρίς να θέλει μετατροπές, αλλαγές κτλ, αλλά και ο γαμπρός να φοράει άνετα το κουστούμι του χωρίς να τον … «σφίγγει».

Όταν ξέρετε ότι είσαστε στα κιλά σας, εκτός του να δείχνετε πιο όμορφοι, θα νιώθετε και πιο όμορφα έχοντας θετικό αντίκτυπο αυτό και στην διάθεση σας, την ενέργεια σας και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Βέβαια, εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο γάμος δεν είναι ο λόγος για να αδυνατίσει κάποιος, αυτό οφείλει να το φροντίζει και να το διατηρεί, πάνω απ όλα για λόγους υγείας, όμως ο γάμος μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει μια πολύ καλή αφορμή για να μπει το ζευγάρι από κοινού σε έναν τέτοιο δρόμο.

Δρόμο υγείας, ζωντάνιας και ευεξίας!!

Αν θέλετε να αλλάξετε το σώμα σας για πάντα και να μην ξαναπάρετε τα κιλά πίσω, χρειάζεστε απαραίτητα να φροντίσετε και για τις δυο παραπάνω συνθήκες.

Το να βελτιώσετε την διατροφή σας είναι το πιο σοβαρό από τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να χάσετε λίπος, αλλά αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα σας τότε θα πρέπει να επιλέξετε την καθημερινή σας άσκηση από τους πολλούς τύπους άσκησης που υπάρχουν για αυτόν τον σκοπό.

Η διατροφή παίζει τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτή την προσπάθεια κατά 70%. Το άλλο 30% είναι η άσκηση.

Εγώ θα σας προτείνω 3 διαφορετικά «πακέτα» εσείς θα επιλέξετε σε ποιο θέλετε να ενταχθείτε, ανάλογα με:

Το χρονικό διάστημα που έχουμε για να δουλέψουμε πάνω στον σκοπό μας
Τα κιλά που θέλουμε να χάσουμε
Σε τι φυσική κατάσταση βρισκόμαστε γενικά
Τις διατροφικές μας συνήθειες
Την γυμναστική που ήδη κάνετε (διαμόρφωση, προτεινόμενοι μέθοδοι) ή που θέλετε να κάνετε, έχοντας πρόσβαση.

Ακολουθώ μια συγκεκριμένη μέθοδος για αδυνάτισμα και ευεξία, η οποία είναι βασισμένη σε 2 αρχές:

  • Αλκαλική διατροφή
  • Υψηλής έντασης γυμναστική

Και τα 2 συστατικά είναι διαμορφώσιμα σύμφωνα με τις παραμέτρους που ανέφερα πιο πάνω. Όμως οι αρχές είναι ίδιες και η συνταγή αλάνθαστη!!!

Με κάθε προτεινόμενο πακέτο που θα επιλέξετε, θα λάβετε ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσετε και θα μου αποστείλετε με e-mail. Ύστερα θα σας στείλω εγώ το πρόγραμμα με e-mail, το οποίο θα περιλαμβάνει:

  • πρόγραμμα διατροφής ανα εβδομάδα (ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε)
  • πρόγραμμα γυμναστικής ανα εβδομάδα

θα είμαι στη διάθεση σας όποτε θέλετε να μου στέλνετε e-mail για συμβουλές και υποστήριξη (και τηλεφωνικά καθημερινά, κατόπιν συνεννοήσεως)
1 ημέρα την εβδομάδα σε κάθε πρόγραμμα μπορούμε να κάνουμε ένα ραντεβού (εφόσον ζείτε στο λεκανοπέδιο Αττικής) ώστε να σας δείχνω από κοντά τόσο τις ασκήσεις (τις οποίες θα έχετε πρόσβαση να τις δείτε σε βίντεο μέσα από την ιστοσελίδα μου), όσο και να συζητάμε το πρόγραμμα διατροφής και να παρακολουθώ έτσι την πρόοδο σας . 
Να με θυμάσαι

Χορογραφία Γαμήλιου Χορού | Μαθήματα Χορού μέσω Ίντερνετ | Γαμήλιος Χορός Online | Ο πρώτος χορός | Σχολή Χορού για γαμήλιο χορό | Χορός ζευγαριού για γάμο

Website by Haroula.com